Tina Boelt Sørensen fra Stenhøj ved Frederikshavn er netop tiltrådt som ny bureauchef hos Sol og Strand Feriehusudlejning på Læsø, hvor hun afløser Tytte Kjeldsen på posten.

Tina Boelt Sørensen er i forvejen leder af Sol og Strands kontor i Hals, der varetager servicering og udlejning af huse langs den nordjyske østkyst. Det vil hun fortsætte med samtidig med, at hun varetager ledelsen af kontoret på Læsø.

- Jeg vil dele min tid mellem de to kontorer, og jeg glæder mig meget til udfordringen. Jeg vil have et særligt fokus på at få etableret en god dialog med de sommerhusejere, der er tilknyttet kontoret. For mig er det vigtigt, at de er trygge i samarbejdet og at de ved, at vi holder, hvad vi lover. Desuden vil jeg styrke relationen til de mange lokale og dygtige servicemedarbejdere, der er tilknyttet kontoret, siger hun.

Bred erfaring

Tina Boelt Sørensen betegner sig som vendelbo dybt inde i hjertekulen. Hun er født og opvokset i Brønderslev og tilbragte sine ferier i familiens sommerhus i Løkken. I dag bor hun i Stenhøj ved Frederikshavn sammen med ægtemanden gennem 31 år.

Den nye bureauchef har en fortid i Flyvevåbnet, hvor hun var beskæftiget i 12 år med opgaver inden for blandt andet koordinering, undervisning og planlægning.

- Det er kompetencer, som jeg kan drage stor nytte af i jobbet som bureauchef,. Der er ofte mange bolde i luften på en gang, og hvor der aldrig er to dage, der er ens, fortæller Tina Boelt Sørensen.

Efterfølgende har hun haft job hos Post Danmark og hos Stena Line, hvor hun var ansat i otte år og havde med salg i Norge og Sverige at gøre. Hun varetog desuden implementeringen af et nyt bookingsystem og gennemførte en uddannelse som arbejdslystkonsulent.

Feriehusudlejning

I 2009 fik DanCenter øje på Tina Boelt Sørensen og tilbød hende et job som souschef hos DanCenter Ålbæk samtidig med, at hun skulle udfylde rollen som hotelchef på det dengang nystartede Danland i Skagen.

I 2015 kom hun til Sol og Strand, og hun føler, at hun omsider er endt på rette hylde, og hun nyder de mange forskellige facetter i jobbet.

- Jeg trives med alsidigheden i mit job, og jeg nyder samspillet med medarbejdere, gæster og husejere, siger Tina Boelt Sørensen, der har lejet et sommerhus, som bliver hendes faste base og hun glæder sig til at få sin faste gang på øen.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Læsø-kontoret - jeg brænder for turismen, for at tage del i udviklingen af destinationer og for at give feriegæsterne en god oplevelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...