Hair by L er netop åbnet i Søndergade

FREDERIKSHAVN: At åbne sin egen salon, er en drøm der går i opfyldelse for Line Jacobsen, der altid har arbejdet som frisør. Og nu er det blevet en realitet, med en flot salon i de lokaler, som tidligere har huset frisør Per Lind og salon Art of air.

- Egentlig havde jeg planlagt at indgå i et fællesskab med en kosmetolog og en zoneterapeut på Kalkværksvej, men en klausul i kontrakten med min tidligere arbejdsplads ændrede planerne.

- Nu er jeg her i stedet og det er jeg faktisk utrolig glad for. Salonen var jo klar til at rykke ind i efter en let modernisering – og der er allerede installeret udsugning, som det ellers ville være dyrt at etablere fortæller Line.

Line, der er fra Frederikshavn, er udlært hos en frisør i Bjergby ved Hjørring, hvor hun også arbejdede i et par år efter endt læretid.

Her deltog hun også i DM og hold DM for skills og desuden var hun udtaget til det danske frisørlandshold, men droppede det da det var for hårdt.

Senere gik turen tilbage til Frederikshavn, hvor hun de sidste 5 år har arbejdet som frisør i midtbyen.

Nu glæder jeg mig helt vildt til rigtig at komme i gang. De første dage er det gået over al forventning og jeg har haft masser af kunder.

- Jeg håber på at det fortsætter, så jeg på et tidspunkt kan få arbejde nok til selv at ansætte en elev fortæller Line.

Hair By L, er en frisørsalon for både mænd og kvinder - gamle som unge, og har åbent alle hverdage og lukket lørdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...