Mads Joest Væver bliver ny købmand i REMA 1000 på Hjørringvej i Frederikshavn den 11. september.

Efter at have drevet REMA 1000 på Hjørringvej i Frederikshavn gennem 10 år, skifter købmand Danny Bach nu til en anden butik – nemlig REMA 1000 i Sæby.

De 10 år har budt på et støt stigende antal kunder og Danny Bach fortæller, at det bliver svært at sige farvel efter alle de år.

”Mange af mine kunder kommer fast i butikken, så vi har naturligvis lært hinanden at kende rigtig godt. Så derfor bliver det mærkeligt at stoppe,” siger han.

Men omvendt har han også efter 10 år i butikken følt, at det var på tide med nye udfordringer i REMA 1000. Og de udfordringer har han fundet i REMA 1000 i Sæby.

”Det er sundt at prøve noget nyt, så man ikke risikerer at stå stille. Sæby er en butik med masser af dejlige kunder – og rigtige mange turister i sommersæsonen – så det er en butik, der særligt drøner afsted i ferieperioderne, og det bliver rigtig spændende at prøve at arbejde i den rytme,” siger han.

Danny Bach bor i Frederikshavn og har tidligere blandt andet arbejdet i REMA 1000 i Risskov ved Aarhus og også været på den interne talentuddannelse i REMA 1000.

En anden købmand, der også bor i Frederikshavn, er Mads Joest Væver. Han har de sidste to år drevet REMA 1000 på Sdr. Omfartsvej i Brønderslev, men overtager nu butikken i Frederikshavn efter Danny Bach.

”Jeg glæder mig helt vildt til at drive butik i min hjemby og være tæt på de kunder og mennesker, som jeg kender så godt. Så det bliver virkelig spændende at få lov til at blive en del af lokalmiljøet,” siger Mads Joest Væver.

Overdragelsen af butikken på Hjørringvej i Frederikshavn fra købmand Danny Bach til Mads Joest Væver sker den 11. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...