To stærke kvinder i salonfællesskab

FREDERIKSHAVN: Det er blevet populært at gå sammen som selvstændige behandlere/frisører/freelancere for at deles om huslejen, og nu åbner der et nyt salon-fællesskab på Kalkværksvej 2, i de lokaler som tidligere rummede Salon Marley.

PENOBEL, som er den ene del af fælleskabet, er en skønhedssalon ejet af Marlen Skjærbæk.

Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog med speciale i avanceret hudterapi.

Udover hudbehandlinger tilbyder Marlen også eyelash extensions, shellac, mani- og pedicure samt spa kropsbehandlinger.

HELZA er den anden del af fællesskabet, og er ejet af Sabine Thorup Mose.

Virksomheden Helza har hun overtaget fra sin bedste og hun har tidligere haft klinik på Kalkværksvej, inden hun gik på barsel.

Sabine er uddannet massør, zoneterapeut og akupunktør og kan herudover tilbyde bl.a. cupping og hotstone massage.

Har man som virksomhed lyst til at forkæle sine ansatte, kan Helza også tilbyde en skræddersyet virksomhedsaftale med løbende ”vedligeholdelse” af medarbejderne.

Samarbejdet er ikke kun for at spare husleje.

- Det er dejligt at vi dagligt kan sparre om de udfordringer vi har som selvstændige, og vi håber også på at vi kan skaffe kunder til hinanden.

- Sammen kan vi også tilbyde at par kan få en fælles hyggestund med samtidige massagebehandlinger. Og det er ikke udelukket at der kunne blive plads til en partner mere i fællesskabet. En frisør ville passe helt perfekt, og vi har pladsen fortæller Marlen og Sabine.

Der har været arbejdet hårdt på at gøre lokalerne færdige. Men nu er alt klar og lørdag 24 august kl. 11.00 fejres det med en reception.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...