Elsebeth Røhl-Grønbech er blevet ny styrmand i Elling

ELLING: Efter senest at have arbejdet 6 år i Arena Nord, har Elsebeth Røhl-Grønbech nu valgt at springe ud i at drive OK Plus servicestationen i Elling, hvor hun overtog driften pr. 6. januar.

- Jeg er uddannet kok, og har tidligere sammen med min mand, drevet både hotel og campingplads, så jeg er vant til at arbejde med service.

- Det var også mit job hos Arena Nord, hvor jeg som vært arbejdede med at servicere gæsterne til vores store arrangementer, så jeg ved virkelig, hvad god service er, og det vil jeg gerne prioritere her på tanken.

- Og jeg vil gerne udvikle på hele conveniencedelen, gøre vores fastfood sundere og tilbyde sunde alternativer til aftensmaden, i den travle familie.

- Det bliver ikke gourmet mad, men god, sund og vellavet ”dagens ret” til en ordentlig pris, som alternativ til den hurtige pizza eller burger fortæller Elsebeth.

OK plus tanken har et stort udvalg af sandwich, mad og drikke samt gaveartikler og blomster fra FloraFlora.

Der er pakkeshops fra Postnord, GLS, Bring og DAO samt afdeling med spilleautomater.

Desuden medicinudlevering fra Løveapoteket.

- Vi åbner allerede kl. 05.30 med friskbagte rundstykker, så jeg skal lige vænne mig til at møde allerede 04.30. Her i starten hvor jeg gerne vil helt ind i det hele, kan jeg godt mærke jeg bliver lidt træt sidst på eftermiddagen.

- Men jeg er jo heldigvis ikke alene. I øjeblikket har jeg to fastansatte samt en stab af ungarbejdere tilknyttet fortæller Elsebeth.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...