SELVSTÆNDIG: Louise Jensen har købt Jytte Dalls klinik i Frederikshavn pr. 1. marts

Klinikken på Kirkepladsen får nyt navn 1.marts til ”Klinisk tandtekniker Louise Jensen”, og signalerer klart, hvem man vil møde fremover: Indehaveren Louise Jensen.

30-årige Louise Jensen har overtaget klinikken i Frederikshavn fra Jytte Dall, som i en årrække har haft to klinikker. En klinik i Frederikshavn og en i Sæby. Klinikken i Sæby skal Jytte Dall fortsætte med, og de virker begge to rigtig glade for at handlen er faldet på plads.

Louise Jensen blev ansat i sensommeren 2019 med henblik på en overtagelse af klinikken, og nu synes de begge tiden er inde til, at hun kan køre videre alene.

Den nye ejer er et af de mennesker, som kommunen hilser hjertelig velkommen. En erhvervsaktiv kvinde, som har besluttet sig for at vende hjem til Frederikshavn efter ni år på Sjælland. Med sig tilbage fra Sjælland har hun sin forlovede, som også har fundet arbejde heroppe. Sammen har de fundet drømmehuset, som er en landejendom ved Jerup.

- Det handlede om at mærke efter og få mulighed for at være tættere på min familie, og føle at jeg har rødderne heroppe, fortæller Louise Jensen.

Som klinisk tandtekniker fremstiller de tandproteser. Kunderne kan komme til dem eller de tager på udebesøg.

- Jeg kommer gerne ud til de kunder, der har svært ved at komme op på 1.sal til klinikken, og jeg tager også ud på de forskellige plejecentre for at hjælpe de ældre med at få de rigtige tandproteser, siger Louise Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...