Det lå ikke lige i kortene at Mette Timm skulle drive fitness center. Selvom tanken havde strejfet hende for mange år siden, da hun var medlem i Form & Fitness. I stedet blev det til Zoneterapi, massage og motorik træning, som Mette driver i firmaet Timmz fra hjemmet på Stenbakkevej.

Men da Jørgen Godske, der ejede Fitness4Women, kontaktede Mette midt i corona krisen, blev den gamle interesse vakt.

- Jørgen ringede og spurgte om jeg kunne være interesseret. Det ville jeg ikke afvise, men jeg ville gerne se stedet først, for jeg havde aldrig været der. Men vi tænkte kort over det, og så slog vi til fortæller Mette Timm.

Fitnesscentret startede i 2010 under den landsdækkende kæde Butterfly. Det kørte indtil 2014, hvor Jørgen Godske overtog centret og ændrede navnet til det nuværende. Træningen er som navnet antyder kun for kvinder, og der er stor fokus på holdtræning og dygtige instruktører. Inden corona lukkede centret var der ca. 200 aktive medlemmer.

- Det virker som et sundt og godt center, og det er i kraft af medlemmerne. Der er et fantastisk sammenhold, og hvis der er en der ikke møder op et par gange, så bliver der ringet og spurgt efter om alt er ok.

- Jeg kommer ikke for at lave en helt masse om. Men jeg ved ikke jo ikke hvordan det har kørt, da jeg aldrig har været her. Der kommer selvfølgelig nyt. Der bliver bl.a. Yoga og jeg arbejder på et nyt online tilmeldingssystem til holdene, og så bliver logo og facade også frisket lidt op.

- Jeg har sammen med de fantastiske instruktører fået strikket et rigtig godt ugeprogram sammen, og vi kommer til at holde åbent hele dagen med adgang til maskinerne, med udtagelse af de timer hvor der er yoga og Quigong, som kræver ro fortæller Mette.

Når man er medlem hos Fitness4Women betaler man enten med et klippekort eller et månedsabonnement. Det giver adgang til alle hold og aktiviteter i centret. Man kan i princippet træne hele dagen hvis man har lyst. Programmet byder ud over fri træning i maskinerne på holdtræning i: cirkeltræning, Yoga, spinning, Zumba, Quigong, Kangoo, effekttræning, linedance, step, HIT og Stram Op, som er elastiktræning.

- Det bliver selvfølgelig lidt anderledes for instruktørerne, at jeg vil være her hver dag. Og jeg vil da også forsøge at optimere det jeg kan. Er der maskiner der ikke bliver brugt, skal de bare væk. Og modsat er der nogen der altid er optaget, så skal vi måske have lidt flere.

- Og så er der koen på facaden. Den er der mange meninger om, og den er mærkelig - men det er på en sjov måde. Når facaden bliver ændret, kommer det til at give lidt mere mening, og så er det jo også den vi er kendt for. Hvis man siger det er ude ved koen, så ved alle hvor det er.

- Jeg glæder mig helt vildt til den 1. juli, og kan slet ikke vente til at komme rigtigt i gang fortæller Mette Timm, som kommer til at drive centret sammen med sin mand, der får titel af vicevært.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...