Lars Fischer er blevet udnævnt til administrerende direktør

FREDERIKSHAVN: På baggrund af den meget store investering i et nyt dok-anlæg på Orskov Yard og et strategisk mål om yderlig udvidelse og styrkelse af værftet, har familien bag værftet besluttet at foretage en ændring i værftets organisation.

Det oplyser værftet i en pressemeddelelse.

Lars Fischer, der har fungeret som sidestillet direktør til Christina Ørskov igennem de sidste tre år, udnævnes per 1. marts til administrerende direktør for Orskov Yard. Christina Ørskov fortsætter som direktør og direktionsmedlem.

Familien Ørskov har ligeledes besluttet, at Christina Ørskov skal overtage formandskabet i Orskov Yard, når nuværende formand Niels Ørskov Christensen ønsker at trække sig tilbage.

- Jeg ser frem til, at fortsætte det meget tætte samarbejde med familien Ørskov, værftets ansatte og leverandører, således vi i fællesskab kan stå endnu stærkere i fremtiden, udtaler Lars Fischer.

Fakta om Orskov Yard

Orskov Yard vedligeholder, reparerer og ombygger mange forskellige skibstyper. De tilbyder et bredt udvalg af maritime ydelser, hvor de i tæt samarbejde med andre maritime specialister tilbyder fleksible, one-stop løsninger, som dækker alle områder indenfor skibsreparation og ombygning.

Deres faciliteter dækker et større område på havnen i Frederikshavn og inkluderer tre dokke, kraner, kajer og specialiseret værkstedsfaciliteter.

Ydelserne spænder vidt og inkluderer bl.a. stål- og rørarbejde, maling, vedligehold og installation af elektriske systemer, overhaling af mekaniske komponenter, opgradering af aptering, samt certificering af kraner og redningsudstyr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...