Fire foreninger i førertrøjen - men flere er klar til at bakke op

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Firmaklubber, JAM Frederikshavn Cheerleadere, DanceStudio og Gymnastikforeningen FG90 har etableret foreningen ”MultiCenter Frederikshavn”.

Planen er at samle endnu flere foreninger bag målsætningen om at etablere et aktivitets- og multicenter i Frederikshavn,

Alle frivillige foreninger, der aktivt vil arbejde for foreningens formål at sikre Frederikshavn et multicenter, optages,

Nye medlemmer skal godkendes af et flertal i bestyrelsen.

I første omgang står de nævnte fire foreninger bag projektet, men flere foreninger er med på sidelinien, og i øjeblikket er bestyrelsen ved at supplere sig med eksterne kompetencer til at drive projektet videre.

Der har gennem længere tid været ført forhandlinger med politikere og Arena Nords bestyrelse, og der arbejdes nu konkret på planer om udbygning af sydsiden af Arena Nord, som udgangspunkt for etableringen af nye moderne faciliteter til frederikshavnere og den frederikshavnske ungdom.

Den store park indbyder til spændende udendørsfaciliteter som parkour, skater og cykelramper, ligesom motion og gymnastik vil blive en del af området.

Endvidere er der god plads til yderligere udendørs klubliv, forskellige foreningstyper og f.eks. spejderaktiviteter i området med bakker og søer.

Indvendigt skal der arbejdes med motorik og bevægelse faciliteter, ligesom nødvendige klublokaler, opvisnings- og træningshaller er på tegnebrættet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...