UDSIGT: Kommunen sætter 29 byggegrunde i Flade Bakker til salg med udsigt over by og vand

Frederikshavn Kommune sætter nu 29 attraktive byggegrunde til salg ved Flade Bakker i Frederikshavn. Der er tale om unikke grunde med panoramisk udsigt over by og vand, midt i rekreativ natur.

I mandags styrede Borgmester Birgit S. Hansen gravkoen i jorden til første spadestik af byggemodningen til 29 attraktive byggegrunde i det vestlige Frederikshavn. En ny, grøn bydel er under udvikling, og de attraktive byggegrunde er nu udbudt til salg.

- Jeg glæder mig over, at vi nu er i gang og har markeret startskuddet til udviklingen af en helt ny og grøn bydel her i Frederikshavn i fantastiske, naturskønne omgivelser. Der findes ikke mange steder, som Flade Bakker - og jeg håber og tror på, at et område som det har potentiale til at tiltrække nye familier til kommunen, siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

Hele 57 pct. af det nye boligområde er udlagt til grønne friarealer og de 29 grunde fordeler sig i det naturskønne område med 8 højtbeliggende udsigtsgrunde på bakkeskrænten og 21 grunde placeret på fladen nedenfor – alt omkranset af skøn natur.

Ved spadestikket deltog også flere interesserede købere, der var mødt op for at opleve det nye boligområde. Her blev stillet spørgsmål til mulighederne og flere tog også med på guidet tur i Flade Bakker for selv at nyde både naturen og udsigten. En af dem, der var mødt op, var Dennis Aaby.

- Området ved Flade Bakker har altid tiltalt os – og derfor er vi også meget interesserede i de nye byggegrunde. Der bliver plads omkring husene, frisk luft og masser af natur i hele området, siger Dennis Aaby, der deltog ved arrangementet.

Byggegrundene ved Flade Bakker er sat til salg på Frederikshavn Kommunes hjemmeside med en mindstepris på grundene beliggende på fladen fra 495.000 til 595.000 kr. og på bakkeskrænten fra 995.000 kr. (ekskl. tilslutning). Det forventes, at grundene kan overtages omkring årsskiftet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...