Satsningen i Frederikshavn har båret frugt - men FREDERIK hviler ikke på laurbærrene

FREDERIKSHAVN: Frederikshavns strålende julebelysning er helt i top.

Og kickstarten allerede 9. november var velvalgt - sådan lyder kommentarer fra alle dem, Lokalavisen har mødt i midtbyen.

Siden 2015 har der været arbejdet på at skabe Nordjyllands flotteste julebelysning, og det er sket med nye initiativer år efter år.

Sidste år kom belysningen af mange gågadefacader med - og i år er der også nyheder at finde rundt omkring i Frederikshavn.

Den store nye satsning i år finder man på Fisketorvet.

Her tændes to unikke gnistrende lysspiraler og et lys-tæppe allerførste gang klokken 17.30.

Det skal indramme byens helt - statuen af Tordenskiold - og oplevelsespunktet er doneret af NORDJYSKE Medier, som via samarbejdsaftale mellem annoncører i byens rabatbog og FREDERIK, har realiseret midler til endnu en udvikling af by-projekt juleudsmykning.

Når lys-spiralerne funkler, byder Empire og FREDERIK i samarbejde med Natteravnene Frederikshavn på æbleskiver til de første 150 børn, fortæller handelschef Dan Kobberup.

På torvet vil repræsentanter fra Rock i Frederikshavn sælge de allerførste billetter til næste års fede rockfest på Knivholt.

Og vil man gerne have en lille gave i tilgift, så byder Rock i Frederikshavn sammen med FREDERIK på chili con carne samt gløgg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...