Han har lært at male gennem Youtube, nu er han kommunalt anerkendt

FREDERIKSHAVN: Han drømmer om at besøge et slot i Frankrig, og er inspireret af bjergene i Norge og Sverige. Nu er han udstillingsaktuel på Frederikshavn Bibliotek. Mød Willy Oien til fernisering, torsdag 9. august, klokken 16.

56-årige Willy Oien har malet on and off de sidste 10 år, men er inden for de seneste fire år blevet mere seriøs med sin kunst.

Den frederikshavnske ambulanceredder er autodidakt og har lært sig at male med god hjælp fra Youtube.

- Jeg har aldrig deltaget i kurser, men min drøm er at komme på en malerworkshop på slottet Chauteau Orquevauz i det vestlige Frankrig, et sted, hvor kunstnere kan bo og male, fortæller Willy.

På trods af ønsket om at komme til sydlige himmelstrøg, så er det de nordiske højder, der inspirere Willy, når han maler. Specielt bjerglandskaber i Norge og Sverige sætter deres præg på hans billeder, som er udført i enten olie eller akryl på papir og lærred.

Willy har tidligere udstillet hos XL-Byg i Elling, og glæder sig med den kommende udstilling til at høre, hvad andre mener om hans malerier.

Udstillingen ferniseres torsdag 9. august, klokken 16, og kan ses i bibliotekets betjente åbningstid frem til 4. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...