Lørdag var der afslutning på Nordic Spot Festival i Maskinhallen. Fire fremragende kunstnere fuldendte de sidste to dages koncerter på syv forskellige locations i Danmark og Sverige.

Nordic Spot er en festival arrangeret af ROSA - Dansk Rock Samråd, SPOT festivallen i Århus samt Det Musiske Hus i Frederikshavn. Ideen med festivallen er at bringe ny og spændende musik ud til publikum på tværs af landegrænser og gerne arrangeret med en ekstra dimension, så der spilles op til flere sanser. Festivallen blev afviklet fra torsdag til lørdag. Med en partoutbillet kunne man deltage i koncerterne alle tre dage.

Torsdag spillede danske Nana Jacobi sammen med svenske Marlene Oak på Konstkollektivet i Mölndal i Sverige. Det svenske folkrockband Kolonien spillede i Tolne Skovpavillion og Aske Jacoby spillede i ”EENM” i Sæby.

Fredag spillede Nana Jacobi til en udsolgt koncert hos PixlArt i Østervrå. Kira Skov spillede i Kappelborg i Skagen, og Aske Jacoby skulle have spillet i STUBhuset i Støvring, men koncerten blev i stedet flyttet til Thrane Studiet i Skørping.

Lørdag kunne man så opleve alle kunsterne med undtagelse af Kira Skov, til den store finale i Maskinhallen. Der var taget alle forholdsregler for at gøre det til en tryg oplevelse, og det blev en utrolig hyggelig aften, med fire meget forskellige kunstnere, som alle på deres egen måde beviste deres store talenter.

Desværre var der kun ca. 50 frederikshavnere der havde fundet vejen til Maskinhallen denne lørdag aften. Er det frygten for corona der holder gæsterne væk, eller bare det faktum at det er svært at lokke frederikshavnere ud til noget, de ikke kender i forvejen?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...