2004 var året, hvor der sidst var licensryttere i den hædrekronede cykelklub NBC Frederikshavn.

Klubben har over 100 motionister som medlemmer, og idéen om at være en licensklub igen har været på tale i et par år. Opbakningen har hele tiden været der fra bestyrelsens side, der skulle bare være nogen der ville tage handsken op igen.

Fra 2020 sker det igen. En flok på otte ryttere går nu forrest og sammen med bestyrelsen i klubben vil de igen være at finde på cykellandkortet.

Rytterne er en blandet flok og alderen spænder lige fra slutningen af 20’erne til 70´erne. NBC Frederikshavn vil i den kommende sæson have ryttere fra begynder-klassen D og helt op i B-klassen. Derudover vil klubben også blive repræsenteret i Herre-klasserne, henholdsvis H-50, H60 og H70.

Selvom alle ryttere er over 25 år, så er det overordnede mål igen, at få en ungdomsafdeling i klubben. Det er klubbens håb, at flere unge vil ud på landevejene, når de kan se hvordan det går seniorrytterne i klubben.

Klubbens ryttere træner hårdt frem mod sæsonstarten i begyndelsen af april. Her vil NBC Frederikshavn igen være at finde i de forskellige cykelfelter rundt omkring i Danmark.

Vil man prøve det der med at cykle med andre i en gruppe der passer til ens niveau, så afholder NBC Frederikshavn standerhejsning lørdag den 28 marts fra FFK Flade Engvej 8.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...