Super gode fif fra Tonny Kristensen, der driver årets fiske- og skaldyrsrestaurant

KOMMUNEN: Ved den Danske Spiseguides kåring af årets fiske- og skaldyrsrestaurant i oktober blev det Restaurant Essens fra Frederikshavn, der tog den prestigefyldt pris med hjem til vores kommune.

Og ikke uventet var Tonny Kristensen, som er ejer og køkkenchef på Restaurant Essens, vanvittig stolt af sit team.

- Det er fedt at se, at vores filosofi om, at friske lokale råvarer i form af fisk fra verdens bedste fiskere i Strandby, hjemmedyrkede grøntsager og samarbejder med lokal udvalgte leverandører, sammensat med den kreativitet mit team udviser i køkkenet, giver pote.

Ja sådan lød meldingen fra landets bedste fiske- og skaldyrsrestaurant - og da vi ved, at torsk stadigvæk er en nytårspise for mange her i kommunen bad vi Tonny kirstensen om at diske op med nogle fif, så selv en almindelig køkkenskriver vil kunne få noget godt ud af sin torsk.

Og den var Tonny Kristensen, helt med på.

Så her er der nogle super gode fif til den almindelige forbruger.

Og følger man fiffene, som man kan aflæse kronologisk i billedteksterne, så får man alt andet lige en super smagfuld torsk - snacks og små kolibrier.

Men resten af fisken går naturligvis ikke til spilde.

Den skaber nemlig den fond, som man så selv kan smagsætte hvad enten man er til sennepssauce eller noget helt andet,

Du skal blot dække skrogene med vand tilføre krydderier, salt peber og supplere med dild og champignon.

Lad det koge under låg i 20 minutter.

Herefter sies de faste betanddele fra og fonden kan koges længere ind efter behag.

Så velbekomme uanset om du vælger torsk til nytår eller kaster dig ud i projektet en anden aften.

Og husk - der er nærmest intet spild, når man bare ved, hvordan man kan bruge alle ingredienserne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...