DAD’s forsanger giver det lokale erhvervsliv en indsprøjtning i foredraget: Hvad har Rock n’ Roll at gøre med business

FREDERIKSHAVN: Virksomhedsledere har i mange år skævet til idrættens verden for inspiration til motivation og toppræstation, men der er mindst lige så meget at hente i kulturens verden.

Ledere kan lære af rockbands, at virksomhed og medarbejdere er hinandens råstof, mulighed og skæbne – at man indgår i et kollektivt fællesskab med hinanden.

Og at talent og drive er noget medarbejderne frivilligt giver eller holder tilbage afhængigt af, om lederen formår at skabe den rette ånd af loyalitet, dedikation og passioneret fællesskab.

Derfor inviterer Frederikshavn Kommune, Erhvervshus Nord og Arena Nord til et levende foredrag med D.A.D’s forsanger Jesper Binzer og erhvervspsykolog Thomas Geuken 6. marts i Det Musiske Hus.

- Her får vi nogle gode eksempler på sammenhængen mellem den store individuelle præstation og det at indgå i et fællesskab og den gensidige afhængighed. De største resultater bliver skabt i samspillet mellem den individuelle præstation og det fælles fundament. Lige præcis dér kan vi i erhvervet lære noget af fra musikkens verden, så vi håber, at mange vil komme og få inspiration fra en skæv vinkel. siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

I foredraget ”Rock n’ Roll Business” introducerer Thomas Geuken publikum for Rock n’ Rolls grundregler overført til ledere, og det hele illustreres ved hjælp af anekdoter fra Jesper Binzers eget rock n’ roll liv som forsanger i bandet D-A-D.

- Making it big time er ikke noget, man som leder kan gøre alene. Både medarbejdere og ledere skal sammen skabe balancen omring det gode arbejdsliv og sikre, at alle forstår, at gode ledere skaber gode medarbejdere, men gode medarbejdere skaber i høj grad også gode ledere. Vi har alle en opgave i det erhvervsaktive samfund for at sikre, at alle går i samme retning og har forståelse for, at man aldrig skal være sig selv nok, siger Lilly Pedersen, HR-konsulent hos Frederikshavn Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...