Musikhuset på Frederikshavn Gymnasium summede af musikglæde mandag aften

FREDERIKSHAVN: Hvorfor lægge bånd på sig selv, når man har et musikalsk talent?

Spørgsmålet kræver intet svar - for ved forårscafeen på Frederikshavn Gymnasium mandag aften var det tydeligt, at der ikke var et bånd.

Det var 2 g’ernes musiklinje, der havde indbudt til musikalsk forårscafe - og Musikhuset var fyldt med forventningsfulde publikummer, som blev ledt gennem aftenens meget varierede program af de veloplagte elever.

Vi hørte The Beatles, vi hørte Helmig, vi hørte Lisa Ekdahl - og rytmer skiftede som musikken skred frem.

Det var en fornøjelse at overvære for eleverne havde det overskud, der skal til for at levere varen. Og det gjorde de fornemt.

Og nu vi er ved overskud, så tjente forårscafeen også til at bidrage til den studietur til London, som klassen skal på i næste uge - en uge, hvor de skal nyde musikken i dens mange skikkelser fra jazzkoncerter, over store klassiske koncerter, lunch concerts og naturligvis musicals - foruden al det andet, som man naturligvis også skal møde i en storby som London.

Mange af eleverne var i øvrigt også musikalsk aktive under den store koncert Frederikshavn Synger, som gymnasiet var medarrangør af i weekenden, så det har været travle dage for de unge stemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...