Selvom de kommer fra to helt forskellige uddannelser, er de gået sammen i deres fælles drøm om at starte firmaet – MS Automatics – i Mathias’s hus på Rosevej 20.

Simon Winther Olsen er 24 år og uddannet som maskinmester. Efter endt uddannelse sejlede han jorden rundt med Mærsk i et halvt år, samt arbejdede hos Soft & Teknik. Uddannelsen som maskinmester kvalificerer ham også til arbejdet som elinstallatør.

Mathias Christiansen er 22 år, og uddannet som elektriker og fortsætter nu sideløbende med opstarten af MS Automatics, uddannelsen til robotingeniør på Aalborg Universitet.

Vi fik vores autorisation som elinstallatør den 15. januar, så nu er vi godkendte til at udføre el-arbejde. Vi laver som udgangspunkt al slags elektriker arbejde til både privat og erhverv. Jeg har i min tid som elektriker arbejdet med mange forskellige typer af opgaver. Også de mere tekniske CTS systemer med avanceret styring. Og det er også den vej vi gerne vil.

Jeg synes det er utrolig spændende med automation og jeg vil selvfølgelig gerne bruge min uddannelse som robotteknolog, når jeg engang er færdig. Jeg mangler stadig 2,5 år, men der er heldigvis meget luft på studiet, så jeg kan godt få tid til at arbejde samtidig og så tager jeg mig af det administrative arbejde i virksomheden fortæller Mathias.

Vi kommer begge fra familier, hvor vores forældre er selvstændige, og vi har hele tiden vidst at vi gerne selv ville bestemme. Det er først nu vi rigtig kan komme i gang med de store opgaver, men det går rigtig fint. Vi har fået gode kontakter og er også allerede nu booket til en del opgaver fremover fortæller Simon.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...