Vi laver det vi selv bedst kan lide, siger Charlotte og Jan Trudsø

FREDERIKSHAVN: Efter 14 dages renovering åbnede ægteparret Charlotte og Jan Trudsø, Cafe Nynne i de lokaler i starten af gågade, hvor der tidligere var asiatisk restaurant og senest pizzeria.

Jan Trudsø er uddannet kok og tjener, og Charlotte var tidligere medejer og franchisetager i Dansk Outlet i Havnegade, hvor hun stoppede for 2 år siden.

Efter at have arbejdet på Foldens Hotel i Skagen i sommer, kunne Charlotte fornemme at det var den rigtige branche for hende, så da lokalerne blev ledige i gågaden, blev de enige om at starte cafeen sammen.

Cafeen er opkaldt efter en af parrets døtre.

- Vi har en klar arbejdsfordeling. Jan laver maden for det er han meget bedre til end mig – og jeg elsker at snakke med mennesker, så de er mig der snakker med kunderne.

- Vores ide er, at det skal være muligt for alle at komme ud at spise og vi lægger vægt på at her er en hyggelig og hjemlig stemning.

- Hver dag har vi dagens ret til kr. 69,- og den kan også fås som take away. Og det er god gammeldags mormormad vi laver, for det er også den mad, vi bedst selv kan lide.

Der er allerede en del stamkunder – også pensionister, som kommer forbi et par gange om ugen for at få dagens ret, enten som alternativ til det mad, som kommunen leverer eller for at gøre det lidt nemt.

- Vi serverer vores store brunchbuffet hver dag og har selvfølgelig også mere traditionel cafe mad som kage og tærte samt vores kaffe som laves på friskmalede bønner på vores specielle baristamaskine fortæller Charlotte.

Cafe Nynne leverer også mad ud af huset til fester og selskaber og udenfor den normale åbningstid, er det muligt at leje lokalerne til private selskaber.

Cafe’en har åbent fra kl. 9-18 hver dag fra mandag til lørdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...