Frederikshavn Bibliotek genoptager morgensangen fredag 25. januar

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Mandskor og Bibliotek og Borgerservice fortsætter det vellykkede samarbejde omkring morgensang på Frederikshavn Bibliotek. Alle kan være med, det eneste deltagerne skal medbringe er sangglæde.

I efteråret blev der taget hul på et helt nyt samarbejde mellem reolerne på Frederikshavn Bibliotek.

Den sidste fredag i måneden kommer medlemmer af Frederikshavn Mandskor ikke bare og slår tonen an til morgensang, de har også forberedt dagens valg af sange. Repertoiret er meget bredt og plukkes fra vores store danske sangskat.

Flere og flere får øjnene op for den store glæde og tilfredsstillelse, det er, at synge sammen med andre, og det er også den oplevelse bibliotekar Annette Rugholt har haft.

- Interessen for at deltage i morgensangen har været rigtig fin, men vi kan sagtens være mange flere, lyder opfordringen fra bibliotekaren.

- Vi vil gerne skabe rammer for et fællesskab, der er åbent for alle, og hvor det er muligt selv at bidrage. Her kan alle være med, det er betyder ikke noget, hvis du ikke altid helt kan ramme tonerne, bare du brænder for at synge, slutter Annette Rugholt.

Fredag 25. januar, klokken 10 indledes en ny sæson, og efterfølgende er det fredag 22. februar, 29. marts, 26. april og 24. maj.

Der er fri entré og biblioteket byder hver gang på kaffe efter morgensangen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...