Der skønnes at være stort potentiale i tyske lystfiskere

FREDERIKSHAVN: Turisthus Nord har sat sig for at tiltrække flere tyske lystfisker-turister,

Og selv om turisthuset særligt ser vækstpotentialerne i Sæby, så har de også store forventninger til eksempelvis molefiskeriet i Frederikshavn, når etape 1 åbnes for offentlig adgang i løbet af foråret.

Nicheturismen vokser sig større disse år, hvor vi som turister i højere og højere grad vil være individuelle og sammensætte unikke ferieoplevelser, der matcher vores interesser.

Med det for øje ser man en stor vækst af den såkaldte nicheturisme, hvor temaet for eksempel kan være vandring, fugle, MTB, cykling, ridning og meget andet.

Senest er man også begyndt at få øjnene op for lystfiskere som turismesegment i dansk turisme.

I Turisthus Nord har man tidligere haft fokus på lysfiskerturismen, men nu skaleres indsatsen op og turistdirektør René Zeeberg forventer sig meget særligt i skuldermånederne.

- Vi ser store vækstmuligheder i lystfiskerturismen, da lystfiskere gerne rejser i skuldersæsonen såvel forår som efterår, og de har typisk en relativ lang opholdslængde i forhold til andre turister.

- I vores område har vi en bred vifte af muligheder for lystfiskere – uanset om man vil fiske ved en å, på havet eller fra en mole. - Vi har masser at byde på, så jeg er overbevist om, at vi kan få et godt udbytte af markedsføringsindsatsen, siger turistdirektøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...