I Frederikshavn er vi så heldige at have både Palmestranden, havnen og Bangsbo skoven. Det er steder, som jeg vil beskrive som: “Frederikshavnerperler”

Alle stederne nyder jeg roen og naturen og lader op. Og det er ekstra skønt, når jeg får lokket mine to piger mille på 14 år og Rosa på 7 år med.

Populære sommervarer hos os er sandaler fra Ecco -B&CO- Skechers- Birkenstock og Rieker. De er alle meget populære.

Frederikshavn er en attraktiv handelsby på grund byens fantastiske borgere. Vi mærker en kæmpe opbakning fra kunderne, som ønsker at støtte op og handle lokalt, og især i denne tid, så vi kan få godt gang i handelslivet igen. Fx har vi fået rigtig positiv respons på vores ’Lokal Karma’ kampagne, hvor vi sætter fokus på at sprede budskabet om at bevare optimismen, stå sammen og hjælpe hinanden, så vi hurtigt kommer tilbage på sporet igen. Kunderne har i den forbindelse udfyldt Lokal-karma kort i butikken med en kærlig hilsen eller varm tanke til en, de tænker særligt på i denne tid. Det har givet nogle rigtig gode snakke med kunderne, og det understreger meget godt det gode sammenhold, der er i byen – både blandt borgerne og mellem de erhvervsdrivende.

Det betyder også, at vi er på vej mod ”normale” tilstande i butikken igen, om end der stadig er nogle ekstra forholdsregler, vi skal tage hensyn til. Det gør vi med et smil. Og så er der da ingen tvivl om at vi glæder os rigtig meget til, at gågaden bliver helt færdig. Det mener jeg helt klart kommer til at løfte livet i byen endnu mere, da det bl.a. medfører nye attraktive samlingspunkter med plads til masser af gode aktiviteter i fremtiden.

Om butikken

Der har været skobutik på adressen i flere årtier.

Som årene er gået, er butikken blevet en del af Skoringen, som er en frivillig kæde med selvstændige butiksejere.

Jeg blev ansat i 2014 som elev i Skoringen, og blev senere salgsassistent og arbejdede tæt sammen med den tidligere ejer Eva Aagaard, som jeg endte med at købe butikken af.

Om de ansatte

Sanne er salgsassistent og kommer fra Skagen og har arbejdet i butikken i 3 år.

Maria er elev og har lige bestået sin eksamen. Hun bliver udlært d. 1/8 -2020.

Betina er pt. på barsel og kommer tilbage i butikken i slutningen af juli.

Derudover har jeg Lene ansat, som er flexjobber og går til hånde i butikken og er med til at få det hele til at fungere. Kunderne møder ikke umiddelbart Lene, da hun ofte gør rent fra morgenstunden.

Endelig er der vores kontordame, Susanne, som er hos os nogle timer hver måned.

Serien om de lokale butiksejere kommer til at køre hver uge i vores sommeraviser og er skabt i samarbejde med handelsstandsforeningen Frederik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...