I podcast udsendelsen “Mandagsmagasinet” på Radio FCMR 26. oktober kl. 18, er gæsten Martin Høeg Lundberg. Han er kendt for sine mange gøremål, men når det kommer til stykket, er det trods alt familien, der er hans største aktiv.

Martin voksede op i Frederikshavn sammen med 2 søstre. Som ganske ung forelskede han sig i Vanja, de blev senere gift og har i dag fire børn. Hun har butikken “Living by Vanja”, som er beliggende HC Ørstedvej 18 i Frederikshavn, mens Martins arbejdsliv er formet efter et aktivt sportsliv.

- Jeg gik på Fladstrand Skole og syntes selv, at jeg var en bandit, men efter en snak med læreren om systemet med karakterer, begyndte jeg, at blive en mønsterelev, fortæller Martin.

- Efter folkeskolen tog jeg EFG på Handelsskolen, og derefter fik jeg et år i USA. Da jeg kom hjem begyndte jeg på HH, men fik en chance af Jørgen Peiter til at komme i lære i to år.

Martin havde hjemmefra lært lektien om ærlighed og flid, men sport og især fodbold kom til at præge hans fremtid.

Martin var i en periode ansat som sælger på Den Lokale Radio, og der fik han også mulighed for at prøve sine evner, som reporter ved fodboldkampe, men det fangede ikke hans interesse.

En stor udfordring, som ulønnet medarbejder ved DANA-Cup (idag Cup no. 1) i Frederikshavn var, at holde styr på de mange hjælpere, der var involveret. Det var i denne forbindelse, at han senere blev valgt til formand for fodboldafdelingen.

Hans ansættelse ved Peiter Sport ændrede sig til erhvervskonsulent, med ansvar for at sælge klubaftaler vedrørende sportstøj, men i marts måned 2003 valgte han som 30-årig, at blive selvstændig med salg af blandt andet fitness-udstyr.

- Jeg startede et firma sammen med en ven, men efter nogle år delte vi firmaet, og jeg begyndte at sælge kunstgræs til boldklubber. Siden har jeg startet SPORTSHALLEN.dk på Suderbovej, hvor der er mulighed for action kombineret med sjov og socialt samvær, slutter Martin Høeg Lundberg.

Hvordan han ser på fremtiden med job og familie kan du høre i udsendelsen, som er tilrettelagt og bliver præsenteret af Gitte Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...