Masternes signal kan mærkes indenfor en radius af omtrent 5-10 km

FREDERIKSHAVN: Vi ved det godt. Bedst mens man snakker med en kollega eller en kunde i mobilen på landevejen mod Hjørring, så ryger forbindelse.

Nogle giver antenner på vore smartphones skylden - andre giver sendemasterne skyldes.

Om det er hønen eller ægget skal lades usagt, men nu sker der i hvert fald noget, der vil kunne fjerne de huller, vi oplever når vi når ud omkring Mejling.

Telenor forbedrer nemlig mobildækningen i det nordlige Jylland med opsættelse af nye mobilsignaler i blandt andet masten på Glimsholtvej i Sindal.

Da masten ler placeret tæt på hovedvejen, er det med til at sikre kundernes mobilitet, hvis de foretager opkald på farten.

Telenor forventer at det vil opgradere signalstabiliteten op til 10 kilometer og det betyder, at man nu vil får en mærkbar sstørre forsyningssikkerhed hele vejen fra Ravnshøj til Sønderskov.

- Vores ambition i Telenor er en konstant forbedring og udvikling af mobilnetværket og dækningen. Ved at opsætte nye signaler og foretage opgraderinger, er vi med til at imødekomme det stigende dataforbrug, som ses blandt vores kunder. Det er derfor tilfredsstillende for os at kunne lukke de få mobilhuller, der er tilbage, så kunderne sikres den bedst mulige dækning, både derhjemme og når de er på farten, siger netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...