Kim Larsen-musicalen gæster Frederikshavn i spritny opsætning

FREDERIKSHAVN: En ny version af en af de seneste års helt store danske musicalsucceser, vender nu tilbage i en ny version.

Denne gang sker det med et endnu tættere afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs.

Musicalen, som i 2018 spillede for fulde huse i Tivolis Koncertsal og det meste af Danmark, kan i 2020-udgaven for første gang opleves i Vendsyssel.

Arena Nord i Frederikshavn har nemlig lagt sig fast på hele fire forestillinger som fordeler sig henover weekenden de 13.-15. marts 2020.

- Jeg har glædet mig længe til at kunne fortælle, at denne fantastiske musical nu kan opleves i Frederikshavn. Både Midt om Natten-filmen og Kim Larsen betyder rigtigt meget for rigtig mange danskere, nu glæder vi os til at byde dem alle indenfor i Arena Nord, til en musical der simpelthen bare skal opleves, siger direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Interessen for musicalen Midt om Natten og Kim Larsen og Gasolins hits var i foråret 2018 overvældende over hele landet.

Alene i Tivolis Koncertsal blev forestillingen set af 90.000 publikummer.

Mange måtte gå forgæves, og det har derfor ikke skortet på opfordringer, til at sætte musicalen op igen.

Nu får publikum over hele Danmark igen mulighed for at genopleve succesforestillingen – nu i en fornyet udgave med meget mere plads til Kim Larsens gyldne evergreens.

Midt om natten er en Co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation.

- Midt om natten blev sidste år en fantastisk succes, og vi var meget overvældede af publikums modtagelse. Vi glæder os derfor over, at vi allerede i forbindelse med opsætningen i 2018 fik mulighed for at bringe forestillingen tilbage i 2020, og ovenikøbet i en fornyet version af musicalen, der nu sætter endnu skarpere fokus på filmens fortælling og Kim Larsen musik, siger executive kreative producent Thomas Langkjær.

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes producenterne igen at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere.

Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv.

Anmelderroste Troels Malling tager en tur mere som den veltalende charmør Arnold.

Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles og Rockerleder samt et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 medvirkende.

Det vil senere blive offentliggjort, hvem der skal løfte øvrige roller, herunder rollen som Susan Himmelblå.

Billetsalget starter fredag d. 8. marts 2019 kl. 10.00 på www.arenanord.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...