De 285 medlemmer af Aalbæk Hulsig Pensionistforening har fået en gave, som alle i foreningen vil få glæde af. Fra mindefonden Marie Eleonora og Olaf Lie er der i år skænket en donation på 45.000 kroner.

- Vi er overrasket over beløb størrelsen i år – det er helt enestående. Vi er meget glad og taknemmelig for legatet, lyder det fra Vittha Vollmer Christensen, formand for pensionistforeningen, og sender en tak til mindefonden. Vi får meget livskvalitet med de midler fra fonden.

- Wolle (Olaf Lie) var æresmedlem i foreningen og var med til at sponsere tøj 2 gange til seniororkestret, samt computer til foreningen, fortæller Vittha.

Sidste år blev noget af legatet på 39.000 kroner brugt til en en-dags tur til Kattegatcenteret ved Grenaa, med besøg på Hvidsten Kro og afslutning i Tversted. En tur med mad, entré og bus til 100 personer, som kun kunne lade sig gøre med donationen fra mindefonden. Den eneste indtægt foreningen har er medlemmernes kontingent på 100 kroner om året.

- I år vil vi gerne bruge noget af legatet til vores kopimaskine, som skal have nye ruller. Til vores traditionelle julefrokost på Aalbæk gl. Kro har vi tænkt at medlemmerne ikke skal betale for maden, men kun for drikkevarerne. Så kan vi også tillade os at få lidt god harmonikamusik til dansen, fortæller Vittha Vollmer Christensen. Det er også helt i Wolle´s ånd, da han elskede at komme til musik og dans - det er livskvalitet, lød det fra ham. Ligeledes var han også begejstret for de busture vi var på.

Foråret har budt på Covid-19 aflysninger for alle foreningens arrangementer. En tur til Thingbæk Kalkminer, med kaffe på Rold Storkro og en tur til Elvis Presleys museum ved Randers, blev aflyst. Foreningen har hver måned 3 arrangementer i Aktiv i Aalbæk. En eftermiddag med underholdning, en danseaften og sidste torsdag i måneden bankospil. Alle aktiviteter i Aktiv er blevet aflyst.

De 285 medlemmer af pensionistforeningen har stor geografisk spredning. De kommer fra Aalbæk, Hulsig, Hjørring, København, Sæby, altså fra store dele af Danmark. En del er knyttet til byen, enten har boet her, har sommerhus eller har familie i Aalbæk. Foreningen mener at den store tilslutning, kommer af de dejlige ture og arrangementer der bliver holdt hen over året.

- Vi må håbe at efteråret vil byde på arrangementer i Aktiv og busture. Nu har vi i hvert fald økonomien til at give medlemmerne livskvalitet, siger Vittha Vollmer Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...