Forud for tv-udsendelsen om aftenen er der Rullingeværksted på biblioteket om formiddagen 2. marts

FREDERIKSHAVN: Lørdag 2. marts klokken 20 går det løs, når MGP 2019 ruller over skærmen. MGP er én af årets største musikfester for landets børnefamilier, men inden festen for alvor går i gang, skal vi have lavet vores helt egne MGP-stjerner.

På biblioteket i Frederikshavn er der MGP-opvarmningsfest om dagen den 2. marts kl. 10.30-12.30, hvor vi blandt andet skal lave Rullinger.

Der er nemlig ikke mange der ved det, men inden i din toiletrulle gemmer der sig en vaskeægte sangstjerne. Det er dem, der kaldes Rullinger, og de er rigtig gode til at sætte gang i festen hjemme i stuen, når børnenes MGP kører over skærmen.

Rullingerne skal dog have lidt hjælp til at blive pyntet, og biblioteket sørger for, at der er masser af toiletruller, pailletter, stof, fjer, perler og meget andet, så du kan lave den perfekte MGP-Rulling. Du kan tage hele familien med til et par hyggelige timer på biblioteket, hvor der også bliver serveret festlige drinks og snacks, så vi kan komme i den helt rette stemning.

Det koster 10 kr. pr. barn, og børnenes billetter kan købes på bibl.frederikshavn.dk. De voksne må gerne komme med til festen uden en billet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...