Rideklubben blev repræsenteret flot ved NM

FREDERIKSHAVN: Det har været en travl weekend for de hjemmeværende medlemmer i Frederikshavn Rideklub.

De har nemlig haft travlt med at følge andre medlemmers dyst - ikke mindst ved de Nordiske Mesterskaber i spring og dressur for ponyer, juniorer, youngridere i såvel spring/dressur og for hold/individuelt.

Hele tre medlemmer var udtaget til de Nordiske Mesterskaber:

Søstrene Fie og Cecilie Dybro Jensen i dressur for henholdsvis Kat. II ponyer og youngrider/Hest,

Fie indledte mesterskabet torsdag på Kavsgaards Dundee med en flot 2. plads med et ridt til 70.880%, fulgte op fredag med en 5. plads 69.667 % og bidrog således til at det danske hold vandt sølv.

Lørdag red Fie med ved de individuelle mesterskaber, hvor kun de bedste 12 ekvipager fra de to foregående dage deltog.

Fie endte på en flot 4. plads 70,180% - sølle 0,045% fra bronzemedaljen - men fantastisk flot.

Cecilie og hesten Nøgaards Leonora red også torsdag til en flot 3. plads 69.804% som blev fulgt op af en 2. plads fredag 69.216% - de to flotte resultater var med til at bring guld til Danmark i hus, hele 8% foran Sverige.

Søndag havde Cecilie kvalificeret sig til den individuelle finale, hvor Cecilie vandt individuelt bronze med 72.667%.

Fantastisk flot af de to søstre, der godt trætte er vendt hjem til Frederikshavn til en tiltrængt sommerferie.

Også i det Nordiske Mesterskab for pony/spring var Frederikshavn repræsenteret ved ponyrytteren Malin Marie Haugaard og Kat. III ponyen Oldcastle Sylvester.

Det blev også til tre fantastiske ridt for Malin, hvor det hele kulminerede lørdag med en bronze medalje individuelt - især lødag var utrolig spændende, idet Malin skulle ud i en omspringning mod en svensk rytter om bronze. Begge ryttere var fejlfrie, men svenskeren var 1,43 sekunder hurtigere - ærgerligt men fantastisk godt gået af Malin. Inden dette flotte resultat havde Malin været med til at sikre det danske hold for kat. III ponyer guld om torsdagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...