Seks medaljer blev det til i FunSkate

FREDERIKSHAVN: Sæsonens første Funskate Konkurrence, som fandt sted i Silkeborg lørdag 19. oktober, blev en stor succes for skøjteløberne fra Frederikshavn Skøjteforening.

Funskate er konkurrencer for de skøjteløbere, som har taget klubmærkerne 2-7 eller et halvt Basic 1 mærke, som er det mærke, der kommer efter de 7 klubmærker. Dansk Skøjte Unions Basic 1 mærke er desuden det mærke, der er adgangsgivende til konkurrencerne for konkurrence- og mesterskabsløbere.

I rækken for løbere med 4 klubmærker vandt 13-årige Celine Nedergaard Pedersen en flot sølvmedalje med sit fine program. Celine opnåede også en flot finaleplads i Funskate element, som er en konkurrence, hvor skøjteløberne ikke løber program, men derimod viser nogle bestemte skøjtetekniske øvelser på isen.

I den yngste række for løbere med mere end 4 klubmærker og op til et halvt Basic 1 mærke vandt 8-årige Matilde Maysfelt en flot sølvmedalje med sit fine program, og i den næstyngste række for løbere med mere end 4 klubmærker og op til et halvt Basic 1 mærke vandt 8-årige Astrid Møller Carlsen guld i både program og i elementer, mens 8-årige Mynthe Hansen Højbjerre vandt sølv i begge discipliner.

I den ældste række for løbere med mere end 4 klubmærker eller et halvt Basic 1 mærke løb 14-årige Alberte Madsen også et rigtig fint program, men det rakte desværre ikke til en podieplads i denne omgang.

Alberte Madsen havde en travl weekend, da hun dagen efter Funskate Konkurrencen i Silkeborg, sammen med klubkammeraten Mathilde Zinn skulle en tur til Herning for at deltage i Hold-i-Hånd kursus. Begge piger er faste hjælpere på FSF’s Skøjteskole.

Den næste konkurrence for skøjteløberne fra FSF er i den kommende weekend, hvor fem af klubbens konkurrence- og mesterskabsløbere tager til Gentofte for at deltage i Oktoberkonkurrencen. Den efterfølgende weekend, lørdag den 2. november, deltager hele 15 af klubbens begynder- og funskateløbere i konkurrencen Snefnuggen i Herning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...