Guld: Frederikshavn Skøjteløberforening hentede medaljer i Vojens

Guld til 8- årige Sara Maya Pruteanu og bronze til 7-årige Maja Gosvig Valeur ved weekendens Danmarks Cup i Vojens.

Danmarks Cup afholdes af Dansk Skøjteunion og er en konkurrence for alle konkurrenceløbere fra hele Danmark.

Frederikshavn Skøjteforening stillede denne gang på grund af både sygdom og skader desværre kun med fem deltagere, der dog alle gjorde det super godt og kom hjem med to medaljer og tre nye personlige rekorder.

Succes til de yngste

Særligt i den yngste række Chicks, som er for de små skøjteløbere på op til 8 år, gjorde FSF sig flot bemærket, idet 8-årige Sara Maya Pruteanu vandt guldmedaljen med et yndigt program med både flotte piruetter og svære spring. Det var Sara Mayas blot anden konkurrence og også hendes anden guldmedalje, idet hun også vandt Jysk Fynsk Cup på hjemmebane i Iscenter Nord tilbage i november måned.

I samme række vandt 7-årige Maja Gosvig Valeur en flot bronzemedalje. Det var også Majas blot anden konkurrence og også hendes anden bronzemedalje. Maja havde fået både nyt program og ny kjole siden Jysk Fynsk Cup og strålede på isen, selv om der var lidt startvanskeligheder med hendes musik. Både Sara Maya og Maja satte nye personlige rekorder.

Fine personlige præstationer

I den næstyngste række Cubs, endte 9-årige Merle Isabella Bilstrup på en flot 7. plads. Merle opnåede særligt flotte point af dommerne for hendes skating skills og hendes performance, men manglede desværre lige lidt point for det rent tekniske for helt at kunne blande sig i medaljestriden denne gang. I samme række deltog også 9-årige Alma Sally Nielsen med et fint tempofyldt program med fine spring, og også Alma lavede ny personlig rekord.

I rækken Debs for løbere op til 13 år løb 13-årige Stephanie Wennerwald også et fint program på trods af sygdom. Stephanie have blandt andet et rigtig godt forsøg på et dobbeltspring og ellers meget sikre enkeltspring.

Chicks (op til 8 år)

Sara Maya Pruteanu 1. plads (17,41 point)

Maja Gosvig Valeur 3. plads (12,98 pint)

Cubs (op til 10 år)

Merle Isabella Bilstrup 7. plads (19,65 point)

Alma Sally Nielsen 20. plads (14,54 point)

Debs (op til 13 år)

Stephanie Wennerwald 16. plads (20,58 point)

Mange nye skøjteløbere

Det glæder FSF’s formand, Jesper Severinsen, at der er så mange nye skøjteløbere på vej i Frederikshavn Skøjteforening - og det ser særligt rigtig godt ud blandt de helt små, hvor vi de næste par år vil komme til at se rigtig mange nye ansigter på isen for FSF til de mange konkurrencer rundt omkring i de danske skøjtehaller - både til begynderkonkurrencerne, Funskate, men også til de store konkurrencer for konkurrence- og mesterskabsløberne.

Har du eller dit barn lyst til at prøve kunstskøjtesporten, er det bare at møde op hver onsdag kl. 17.45-18.30 eller lørdag kl. 10.45-11.30, hvor klubbens Skøjteskole, som er for begyndere i alle aldre, træner.

Tre med på landsholdet

Den resterende del af sæsonen byder på flere konkurrencer - både for dem, der skal prøve at deltage i konkurrence for første gang og for de mere rutinerede. Det kan blandt andet nævnes, at FSF har hele tre deltagere med ved de Nordiske Mesterskaber i Linköbing i Sverige i dagene 6.-10. februar. De tre løbere udgør en del af det danske landshold på 11 løbere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...