KOMMUNEN: 13 skøjteløbere fra Frederikshavn Skøjteforening vandt ikke færre end otte medaljer, og klubben blev kåret som bedste klub ved HSK Cup i Hvidovre og kunne derfor tage den store pokal med hjem til Frederikshavn.

Det var den første konkurrence i meget lang tid, da sidste sæsons konkurrencer i marts og april måned blev aflyst ligesom de første konkurrencer i denne sæson.

Så det var nogle forventningsfulde piger, der glædede sig meget til at vise deres programmer frem - og for manges vedkommende helt nye programmer og nye kjoler.

FSF havde to debutanter med.

I den yngste række Chicks, for løbere op til otte år, deltog 8-årige Frederikke Hagen Vorum for første gang som konkurrenceløber.

Frederikkesprogram resulterede i en flot sølvmedalje.

I rækken Novice K1 deltog 15-årige Alberte Kondrup Madsen ligeledes for første gang som konkurrenceløber. Alberte fik en sjetteplads i rækken.

I den næstyngste række Cubs, for løbere op til 10 år, deltog FSF med ikke færre end seks piger.

Fra alle pigernes side blev der vist flotte og meget forskellige programmer med både en del flotte Axler og piruetter.

9-årige Astrid Møller Carlsen kom øverst på podiet med blandt andet højeste score i rækken for skating skills og performance, mens klubkammeraten 9-årige Karen Trekær Bech kom på andenpladsen med rækkens højeste tekniske score.

10-årige Alma Sally Nielsen vandt en sølvmedalje i rækken Springs K1. Alma havde som den eneste i rækken en level to piruette, som gav hende gode point ved dommerne.

I gruppen Novice K2 vandt 15-årige Stephanie Lykke Wennerwald en sølvmedalje.

I mesterskabsrækken deltog FSF med tre løbere.

I Junior Damer lå 17-årige Amalie Borup nr. tre efter det korte program, men avancerede til andenpladsen efter det lange program.

Amalie opnåede specielt flotte point af dommerne for sin performance og interpretation og for sine piruetter.

15-årige Camilla Poulsen og 14-årige Frederikke Moll Harstad kom begge på podiet i Novice M. Camilla vandt guldet i rækken, mens Frederikke vandt bronze.

Udover de flotte medaljer fik Camilla og Frederikke også i weekenden den glædelige besked, at de af Dansk Skøjte Unions Eliteudvalg er blevet optaget på unionens nationale talent- og udviklingshold.

En flot cadeau til klubbens cheftræner Kristin Hafborsdottir, der i forvejen har fået udtaget Amalie Borup og Nikolaj Mølgaard Pedersen til unionens aspirantgruppe til landsholdet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...