De Blå uddannelsers højborg og vejet og fundet sin vægt værd i guld

FREDERIKSHAVN: Der var store smil på hos vicedirektør Brian Thomsen, direktør Pia Ankerstjerne og uddannelsesleder Jan Jacobsen, da de mandag stod for at servere drikkevarerne, til at skylle pølserne ned med.

Efter flere års arbejde med at forandre og optimere kvalitetsarbejdet på MARTEC - det maritime uddannelsescenter i Nordjylland - kom det eftertragtede kvalitetsstempel endelig.

MARTEC har modtaget en positiv institutionsakkreditering, og kan i fremtiden dermed selv sikre at uddannelserne har den rette kvalitet og relevans.

Det har været et langvarigt og krævende forløb, og det blev forståeligt nok en festdag da den endelige afgørelse ramte direktørens skrivebord. Det blev fejret med pølser og Cocio til alle.

- Det har været et hårdt, spændende og langt forløb, som har stået på i snart tre år. Derfor er det også en stor forløsning, at vi endelig kom over mållinjen. MARTEC bestod med bravour, og der er god grund til at være stolte af det flotte resultat, som vi nåede i fællesskab. Alle på MARTEC har ufortrødent arbejdet for at nå målet, godt hjulpet på vej af vores aftagervirksomheder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores studerende, siger direktør på MARTEC, Pia Ankerstjerne.

Alle videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark skal bestå en såkaldt institutionsakkreditering. Derigennem vurderes det, om uddannelsesinstitutionen har en stærk og godt forankret kvalitetssikringspolitik og -strategi, samt god kvalitetsledelse og organisering.

Den glædelige nyhed blev fejret med pølser og Cocio til alle ansatte og studerende på MARTECs tre afdelinger MARTEC Hånbækvej, MARTEC Kragholmen og MARTEC Skagen.

Køen til pølsevognen strakte sig langt ned af gangene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...