Aalbæk Handels- og Håndværkerforening har i år måtte sadle om på grund af coronaen. Den mangeårige byfest Sommerstart, som holdes den første søndag i skolernes ferie, er grundet virussen aflyst i år.

Derfor har foreningen lagt op til en ny form for sommerstart med Markedsdage i Aalbæk. 6 lørdage i sommerferien med start lørdag 27. juni bliver Centralvej spærret af fra Parallelvej til Stationsvej i tidsrummet fra kl. 9 - 15, hvor markedsdagene vil blive holdt. Her vil det være muligt at opsætte sin bod på afmærket og anvist plads.

Foreningens formand Peter E. Nielsen, fortæller at der er blevet givet tilladelse fra myndighederne til at holde dette private loppemarked. Foreningen holder sig til de restriktioner, der er fra sundhedsmyndighederne og opfordre både kræmmerne og besøgende til at være opmærksom på afstand og afspritning.

Ligeledes opfordres til ikke at lave offentlig ophobning.

Ønsker man en bod på én eller flere lørdage, kan det bookes på mail: hhf@live.dk På de 6 lørdage vil der stadig blive gratis sildebord ved Borup´s.

Men hvor der plejer at være 100 stole, bliver der de første gange kun sat 50 stole frem.

Frivillige vil så servere gratis sildemadder, leveret af byens lokale sildefabrik Tenax.

Her vil myndighedernes restriktioner også blive fulgt. Når forsamlingsforbuddet bliver hævet til 100, bliver det sandsynligt også hævet på pladsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...