I Aalbæk er der markedsdage seks lørdage i sommerens løb

Aalbæk kunne ikke have fået bedre vejr, da sommeren blev budt velkommen med den første markedsdag i byen lørdag 27. juni. I stedet for den aflyste ”Sommerstart”, som Aalbæk Handel- og Håndværkerforening plejer at arrangerer hvert år, var der sket nytænkning på grund af coronaen - markedsdage over 6 lørdage.

Markedsdagene kom stille og roligt i gang med få kræmmere. Handelsgaden Centralvej var lukket i begge ender og her havde kræmmere mulighed for at sælge deres varer. Glaskunst, håndarbejde og almindelige lopper, var nogle af kræmmertilbuddene. Hos tøjforretningen Corner gik de all-in og havde også udendørs salg.

Pubben i Aalbæk havde i dagens anledning arrangeret Sommerfest ud til Centralvej med mad og musik. Her underholdt Dennis Nielsen, Johnny Madsen Jam og Per Andersen i løbet af dagen og aften. Her blev der i løbet af dagen fyldt godt op til sommerparty.

Hvis man skal bedømme ud fra de fyldte P-pladser i byen, var der mange turister, der lagde vejen forbi Aalbæk denne dag. I byens forretninger blev der handlet ind og ved de forskellige spise- og udskænkningssteder var der godt med gæster.

På havnen er der ved at være mange lystsejlere, samt autocampere i forreste position, med udsigt til Aalbæk Bugt. Stranden indbød lørdag til en dag i bølgerne.

Ålbæk Turistinfo, som har åbent hver dag undtagen søndag, styres af frivillige, der servicerer turisterne med brochurer og de spørgsmål der måtte komme. De frivillige styrer også besøgende til museet Simons Raaling.

Bag museet, var der 9 personer i gang med at spille Krolf, som er kulturhusets tilbud til turister og lokale.

Næste lørdag bliver der et arrangement mere, idet foran Borups Lækkerier, servere frivillige Gratis Sildebord, hvortil der kan købes drikkevarer. Det vil foregå over 6 lørdage og overskuddet herfra går til Juleudsmykningen i Aalbæk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...