Kampsportens giganter coacher Mark O. Madsen til UFC-eventyret

FREDERIKSHAVN: Når Mark O. Madsen vender hjem til Danmark og fortsætter forberedelserne frem mod kampen i Mixed Martial Arts, MMA, i Frederikshavn 15. december mod Matthew ”The Beast” Bonner er det med værdifuld erfaring i bagagen.

De seneste tre uger har ”The Olympian” været på træningslejr i USA, hvor han har trænet og ladet sig coache af toppen af international MMA som et led i den fortsatte jagt på drømmen om UFC, som er forkortelsen på forbundet Ultimate Fighting Championship, som er verdens største Mixed Martial Arts organisation, som arrangerer nationale- og internationale fuldkontaktskampe i dette regi.

Her har den seksdobbelte UFC Champ og medlem af UFC”s Hall of Fame, Randy Couture, bidraget i en helt central rolle.

Har trænet i Las Vegas

Efter at have tilbragt den første del af træningslejren i Ohio har Mark O. Madsen de sidste to uger trænet i MMA-legendens berømte træningscenter, Xtreme Couture i Las Vegas.

Her er der blevet arbejdet detaljeorienteret med teknik, taktik og strategi i samarbejde med nogle af verdens bedste MMA-kæmpere. Deriblandt superstjernen Randy Couture, der har leveret både sparring og gode råd.

- Han gav mig et helt unikt indblik i, hvordan han selv var kommet til tops. Han fortalte, hvad han selv havde gjort rigtigt og forkert, og hvad jeg bør bruge min tid på at fokusere på. Det var helt unikt, og det gør, at jeg kan målrette min træning på den rigtige måde, siger Mark O. Madsen, der har en storkamp mod megastjernen Conor McGregor som sit erklærede langsigtede mål.

- Randy er UFC Champ og I Hall of Fame, så han har noget erfaring, der er guld værd. Kan jeg lære af hans fejl og guldkorn, bliver min rejse mod toppen endnu mere effektiv.

Randy Couture er en megastjerne i international kampsport og desuden en Hollywood-stjerne med roller i de hårdtslående ”The Expendables”-film, der tæller ikoner som Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Chuck Norris og Dolph Lundgren.

Brydere nyder respekt

Normalt bruger han ikke tid på coaching af kæmperne i sit center, hvor han har ansat nogle af sportens dygtigste instruktører, men Randy Couture er fascineret af Mark O. Madsens projekt og baggrunden som olympisk bryder. Randy Couture har tidligere selv forsøgt at kvalificere sig til OL i brydning.

- I USA har brydere en vis status inden for MMA. Det giver respekt, når jeg siger, jeg er tredobbelt olympianer. Det åbner nogle døre, som ellers tidligere har været hermetisk lukkede, siger Mark O. Madsen, der hos Xtreme Couture også sparrede med UFC-stjernen Kevin Lee.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...