FfI Brydning har en stor ungdomsafdeling med seks hold og de tager blandt andet til stævner i Sønderborg

FREDERIKSHAVN: Ffi Brydnings erfarne trænerteam. Marie Gyldendal Christensen, Lucas Davidsen, Jóni Hansen og Karina Bruun Nielsen er nu blevet yderligere styrket med Mark K Kristensen. Det fortæller for Torben Nielsen, formand for Ffi Brydeafdeling.

Han fortæller videre, at de har en stor ungdomsafdeling med brydere fra tre år og op.

Bryderne kommer blandt andet ud til stævner blandt andet helt til Sønderjylland, hvor tre minibusser kører med brydere og forældre til Alsia Cup i Sønderborg.

En afdelings succes afhænger af de frivillige ildsjæle, og hos bryderne er det blandt andet Marie Gyldendal Christensen.

- Hun er næstformand, træner, kontakt til forældreklyngen, mor til tre brydere, blæksprutte og uundværlig for klubbens arbejde mm. Marie er en stor drivkraft mht. nye tiltag og træning af skoleklasser i alle aldre. Hun er også arrangør af LikeAGirl Camp, et samarbejde med Danmarks Idrætsforbund som har lagt nogle støttekroner til klubben for tiltaget, oplyser formanden Torben Nielsen.

Bryderne træner på seks forskellige hold ugen igennem

Ud over den obligatoriske træning har de indført og været vedholdende omkring en månedlig fællestræning og spisning. Ideen med fællestræningen er, at alle vores hold, store og små, erfarne og uerfarne brydere træner sammen – netop for at lære hinanden at kende på kryds og tværs af alder og erfaring.

- Herudover har vi virkelig gjort en indsats for at være aktivt deltagende i Frederikshavn og omegns idrætslige initiativer – Vi har blandt andet deltaget i Kildeløbet og Kids2Kids Run, hvor vores brydere har løbet mange kilometer for at samle penge ind til Børnecancer Fonden.

Det må godt være lidt sjovt det hele

- I forbindelse med afholdelse af Nordisk Bryderings Festival, som er en weekend baseret på brydekampe, træning og socialt samvær imellem de Jyske klubber, har vi gået højt op i, at videreudvikle på vores - i forvejen meget populære natløb.

– Vi har nu involveret vores herlige forældregruppe. Det resulterede i, at samtlige forældre rendte rundt i Bangsboskoven klædt ud som både trolde og hekse, spøgelser, spiderman mm - Det var virkelig en sjov og sammenrystende oplevelse for både bryderne og deres forældre, og ikke mindst for alle dem, der gik tur i skoven den aften, sieer Torben Nielsen, formand for FfI Brydeafdeling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...