MAN Nordjylland, som sælger, reparerer og servicerer både lastbiler, varebiler og busser, er nu også blevet forhandlere af HK Tipper.

MAN Nordjylland, som har fire afdelinger fordelt i Frederikshavn, Hjørring, Thisted og Aalborg har stor erfaring med salg af last- og varebiler, kan nu også tilføje HK Tipper trailere til sortimentet.

HK Tipper har et bredt sortiment af trailere og tilbyder 2, 3 og 4 akslet stål- og alu tiptrailere, maskinkærre- og meget mere.

- Vi er konstant i dialog med de nordjyske vognmænd i hverdagen, og det kom derfor som en helt naturlig udvikling, at vi nu også kan tilbyde vognmændene at købe ”hele pakken” hos MAN Nordjylland, udtaler salgsdirektør Erik B. Nielsen.

HK Tipper har eksisteret i 3 år, og har gennemårene finpudset produktet således at der kun benyttes komponenter i højeste kvalitet, hvorfor HK Tipper kan leveres med BPW- eller SAF aksler, WABCO bremsesystem, Airmax lygter og HYVA tipcylinder.

Inspirationen til at få trailersalg ind i forretningen kommer fra HE Jørgensen, der, udover at være MAN forhandler og værksted på Sydsjælland, også sælger KH Tipper trailere.

-Vi har en god samarbejdspartner i HE Jørgensen i Dalby, og HE Jørgensen har altid stået for god service og god kvalitet, så det er ikke dårligt at få gode ideer fra dem. Man kan måske godt sige, vi kopierer dem lidt, lyder det lunt fra den nordjyske salgsdirektør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...