Nybolig Erhverv I Frederikshavn bliver til Nordicals

FREDERIKSHAVN: Nordicals er det nye navn på en af Danmarks markedsledende erhvervsmæglerkæder, Nybolig Erhverv. Tommy Kruse Fuglsang, Anders Nygaard og Steen Frydkjær Andersen fortsætter som partnere og indehavere i afdelingen i Frederikshavn.

- Vi løfter markedet for erhvervsejendomme i Frederikshavn og resten af Vendsyssel, og fremover kommer vi til at kunne rådgive i et endnu større perspektiv. Nordicals opjusterer inden for blandt andet investeringsområdet, så vi får et mere samlet overblik over Danmark og internationalt udsyn, siger partner og erhvervsmægler Tommy Kruse Fuglsang.

Samtidig med navneskiftet opjusterer Nordicals sin Capital Markets-afdeling, som retter sig mod udenlandske investorer, professionelle ejendomsaktører som pensionsselskaber og fonde samt større private investorer.

- I Frederikshavn har vi gennem flere år set en stigende interesse fra virksomheder og investorer, også fra de udenlandske. Vi skal løfte endnu større opgaver fremover, og vi kommer til at tilbyde en stærkere rådgivning, siger Tommy Kruse Fuglsang.

Stærkere analyse og større perspektiver

Tommy Kruse Fuglsang understreger, at lokale erhvervsinvesteringer er en del af verden, de politiske udviklinger og rentemarkederne.

- Der er ingen tvivl om, at Frederikshavn er et vækstområde, og det bliver en stor fordel for kunder og investorer, at vi fremover kan rådgive mere landsdækkende og international sammenhæng. Vi har allerede set store udenlandske virksomheder rykke ind, og vi uddanner kvalificeret arbejdskraft på blandt andet Martec. I Nordicals følger vi erhvervsejendomsmarkedet tæt som en del af de lokale netværk, Vi kender de politiske beslutninger og udviklinger i området, fordi vi har været til stede i mange år og har stærke relationer, siger Tommy Kruse Fuglsang.

Det nye Nordicals udvider også på andre områder. Markedstendensen er eksempelvis, at stadig færre investorer ejer stadig større enheder, og det medfører stigende efterspørgsel efter ejendomsservices og proptech-ydelser.

Tendensen gælder ikke blot for kontor- og boligporteføljer, men også eksempelvis landbrug, butikskæder og hoteller.

- Der er attraktive startafkast i Frederikshavn, og generelt er der en bevægelse hen imod større ejendomsporteføljer. I Nordicals kommer vi til at udvide vores ydelser over for virksomhedsejere og investorer – eksempelvis ejendomsdrift eller større grad af investeringsrådgivning, siger Tommy Kruse Fuglsang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...