Lys & Svenske Sange vil onsdag den 30. oktober sætte deres helt specielle præg på kirkerummet i Bangsbostrand Kirke.

Det bliver en musikalsk oplevelse af de store, når Bangsbostrand Kirke onsdag den 30. oktober lægger lokaler til Lys & Svenske Sange. Det er to af landets førende instrumentalister, der udgør denne spændende kirke-duo. Sammen skaber de et helt nyt lydunivers omkring Cornelis Vreeswijk-sange, sange fra mesterværket “Jazz på Svenska” med Jan Johansson og den mere end 500 år gamle folkevise “Till Österland vil jag fara”.

De to navne der gemmer sig bag duoen er Jens Lysdal og Dan Hemmer og de vil føre

publikum fra tango til folk og ballader.

Jens Lysdal (Vokal, akustisk & elektrisk guitar) er født i Sverige af danske forældre, og regnes af anmeldere både herhjemme og i udlandet for “en af Skandinaviens bedste guitarister” og er samtidigt et af landets store og personlige stemmer.

Dan Hemmer (Orgel/piano) bliver ofte kaldt “Danmarks orgel-troldmand” pga hans unikke og personlige spil og musikalske overskud. Han har i mange år spillet med toppen af dansk musik og har netop indspillet og været på sin tredje turné med verdens-stjernen og tromme-legenden Steve Gadd (Paul Simon, Frank Sinatra, Paul McCartney, Eric Clapton).

Her hjemme spiller han fast med bl.a. Povl Dissing & sønner, Billy Cross og Anne-Dorthe Michelsen. Han er organist i flere kirker på Sjælland og vil bl.a. spille på kirkens orgel til koncerten.

Der bliver varm og stemningsfuld musik i kirkerummet, og det hele bliver undervejs krydret med gode historier og humor.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...