Fra ”Rygters Bureau” forlyder det at der er fanget en flot blank havørred ved Simons Rev her i marts måned. Det var en turist fra Djursland der var på besøg i Frederikshavn. Under en tur med datterens hund spottede han en god fiskeplads ved Simons Rev. Han tog derud og fik en fin fisk.

Så nemt er det nu ikke altid.

Men husk at april måned er ”Top-måned” på kysten – så det er nu du skal af sted. Lystfiskerforeningens arbejde med fiskepleje i vandløbene giver også fine fisk til kystfiskeren – havørreden opholder sig jo her en stor del af året.

Lystfiskerforeningen i Frederikshavn havde generalforsamling i marts måned. Det gik udmærket – men der skal nye kræfter til.

Formand René Carlsen var på valg og blev genvalgt, men han nævnte også at det bliver hans sidste periode. Så om 2 år skal foreningen finde en ny formand. Kasserer Jens Rauer Larsen var også på valg og blev genvalgt.

Kevin Nielsen, som er formand for vandplejeudvalget blev også genvalgt.

Men bestyrelsen måtte sige farvel til Thomas Nymann Sørensen, der ikke ønskede genvalg. Han har også gjort det godt. I mere end 20 år har han arbejdet for foreningens interesser. Han har været kasserer m.v. men er især kendt for den der har haft kontakt til de landmænd foreningen har fiskeret hos. De seneste år har han også været i vandplejeudvalget, men har haft kronisk dårlig samvittighed over sin beskedne indsats og har derfor valgt at træde ud af dette.

Han oplyser at karrierejob hos Fjord Line og frivilligt arbejde ikke passer godt sammen.

Nye i bestyrelsen har altid nydt godt at hans erfaring og gode hukommelse. Thomas kan altid huske ”hvordan vi gjorde sidste gang eller hvem det lige var der ordnede det for os, o.s.v.”. Da foreningen fik ny hjemmeside for nogle år siden var han også primus motor i udvikling af denne.

Thomas Nymann har valgt at forlade bestyrelse og udvalg efter mere end 20 år.

Henrik Hansen og Alf Nielsen er også udtrådt af vandplejeudvalget, Arne Dannow er ikke længere opsynsmand. Kenneth Boesen er udtrådt af seniorudvalget.

På generalforsamlingen nævnte formand René Carlsen at der skal nye kræfter til, da foreningen hviler på et for spinkelt grundlag. Det er nemlig sådan at mange personer er både i bestyrelsen og i flere udvalg. Alt for meget person-sammenfald gør foreningen sårbar mener formanden. Så har du lyst til at hjælpe til når du læser dette, så kontakt foreningens formand. Der er plads til alle.

På foreningens generalforsamling blev der også uddelt en pokal. En pokal der gives til en der gjort en særlig indsats.

Denne gang gik pokalen til Poul Krüger. Poul gør rent og rydder op i klubhuset og er en vigtig garant for at klubhuset fungerer. Han deltager også flittigt når der er havedag ved klubhuset og bistår med mange andre opgaver i foreningen.

Lystfiskerforeningen har aflyst alle arrangementer og klubaftener m.v. i lighed med andre på grund af Covid – 19. Det er forståeligt og naturligt. Det vil fremgå af foreningens hjemmeside og FB når tingene genoptages.

Poul Krüger fik ”pokalen for særlig indsats”

PS: Henning Jakobsen BRINGER gerne bringer din fiskehistorie i Lokalavisen

Tlf.: 29 93 76 92 eller h.v.jakobsen@webspeed.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...