Den nye nordmole åbnes ekstraordinært to søndage her i sommervarmen

FREDERIKSHAVN: Da arbejdet på den nye nordmole ligger stille to søndage har Frederikshavn Havn valgt at åbne lågen til den nye nordmole to søndage i sommerperioden.

Så lystfiskere med hang til molefiskeri kan godt begynde at glæde sig.

Første gang åbne mole afvikles søndag 29. juli fra 08-16 og fjorten dage senere åbnes dørene igen nemlig søndag 12. august i samme tidsrum.

Begge søndage bliver det muligt at fiske fra både nordmolen og nordre molehoved.

Den oprindelige plan var at åbne for adgangen til nordmolen i foråret 2018.

Det er blevet udskudt på grund af igangsættelsen af af havnens etape 2, da dette byggeri berører adgangsvejen til nordmolen.

Men for at imødekomme den store interesse for fiskeri fra molen, har Frederikshavn Havn valgt at give adgang til området to søndage, hvor der ikke arbejdes på byggepladsen.

Da en del af området stadig er en byggeplads, er det kun muligt at give adgang til 125 personer ad gangen.

- Vi glæder os over, at vi har påbegyndt etape 2, men det er selvfølgelig ærgerligt, at det betyder, at vi har været nødt til at udskyde åbningen af den offentlige adgang til nordmolen.

- Vi ved, at der er rigtig mange, der venter på at komme derud og fiske.

- På den her måde, er det muligt for os, at give lystfiskerne en lille smagsprøve på det, de har i vente, når vi åbner for offentligheden.

- Vi forventer, at der åbnes permanent i foråret 2019, oplyser havnedirektør Mikkel Seedorff Sørensen.

Efter arrangementerne vil der blive foretaget en evaluering med henblik på at forbedre forholdene til den permanente åbning af adgangen til nordmolen.

Da adgangen er begrænset skal man tilmelde sig og det sker på mail til Annette Jensen på aje@pof.dk.

Semneste chance for tilmelding er 26. juli.

De tilmeldte deltagere mødes ved parkeringspladsen bag Sandholm 55 kl. 8, hvor der foretages registrering og gives ordens- og sikkerhedsinstrukser.

Adgangen til området lukkes kl. 08.15, så der er ikke noget med at sove længe, hvis man vil have fisk på krogen fra molehovedet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...