Familiekoncerten med Seebach og Citybois blev våd og kold, da den danske sommer vendte tilbage

FREDERIKSHAVN: Mens Frederikshavn absolut ikke kan få nok af rock og pop på Knivholt, kan man hurtigt få nok af rigtig dansk sommervejr.

For efter næsten fire ugers ubrudt tropesommer, så skulle det mage sig så, at det blev dansk sommervejr akkurat samtidigt med at Citybois åbnede familiekoncerten på Knivholt.

Og med småregnen var vinden fra vest også tilbage og det blev en anelse småvådt og kold - så meget, at den store lade i perioder var en slags teltlejr for små og store børn i alle aldre.

Nu er vi jo vendelboer og dermed ikke skrællinger, så lidt efter lidt affandt vi os med den nye tingenes tilstand og begyndte så småt at hoppe med.

Og den lyst blev afgjort ikke mindre, da Rasmus Seebach overtog familiekoncerten på Knivholt.

Det skete kl. 16 og samtidigt med at Seebach rullede det helt store gear ud lagde Vorherre en dæmper på vandet fra oven, så der gennem den halvanden time fede koncert i flere perioder var absolut tørvejr.

Den lyriske popmusiker nærmest skabte solskin med sine skønne ballader og sit fine billedsprog, og der blev i den grad værdsat af den store og veloplagte publikum.

Rasmus Seebach har en evne til at røre - og der blev gynget taktfast med tæt ved scenerampen - og såmænd også længst bagude i den smukke ramme Knivholt.

Allerede i den årle morgen stillede de første sig op for at sikre sig en fontplads til Seebach-koncerten.

På det tidspunkt var man end ikke helt færdige med at gøre hele pladsen efter det store rykind lørdag.

Men færdig blev Sportens Venner og alle hjælperne, for da gaten blev åbnet gik det løs med at finde de bedste pladser tæt på scenen - eller i stoleområdet.

Det var før tropesommeren blev afløst af den rigtige danske sommer, hvor bygerne går og kommer.

Og der blev plads til alle omkring 3000 gæster, som virkelig nød og lod sig engagere i Seebachs musikalske univers med alt fra Olivia over lidt i fem til farmand Tommys stjernerne på himlen.

Det var en våd, men absolut skøn eftermiddag i skønne omgivelser med skønne mennesker i sød harmoni, som må kalde på en gentagelse næste år - nu bare gerne med tropesommer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...