Firmaet DRINX er ny hovedsponsor for festen på Knivholt

FREDERIKSHAVN: DRINX og Rock i Frederikshavn har netop indgået en aftale om et hovedsponsorat til årets festival den 8. juni.

- Vi er glade for at være med til at bakke op, når der er fest i byen”, fortæller direktør hos DRINX, Tommy Toft.

- Som en virksomhed med hovedsæde i Frederikshavn er det vigtigt for os at være med til at skabe gode rammer om en fest i byen. Det gavner både os, der bor her, og trækker mange folk til udefra. Derudover giver det rigtig god mening for os at støtte op om det lokale foreningsarbejde, fortæller Tommy Toft.

DRINX deltog sidste år som leverandør af spiritusprodukter, frugt og grønt samt barudstyr til Rock på Knivholt, og ifølge Tommy Toft var det et ekstremt positivt samarbejde.

- Arrangørerne bag festivalen er meget professionelle, og sammen med dem udviklede vi en række spændende ideer og aktiviteter. En af dem førte til, at vi afholdt ginsmagninger under festivalen på Knivholt. De viste sig at blive en stor succes, fortsætter Tommy Toft.

Topper med ginsmagning

DRINX fortsætter som leverandør på spiritus og barprodukter og sætter nu endnu mere fokus på gin og ginsmagning før og under festivalen.

I år bidrager DRINX med et lounge-telt, hvortil man kan købe ginsmagningsbilletter i forsalget. Der udbydes 300 billetter til ginsmagning d. 8 Marts på Rock i Frederikshavns hjemmeside.

Samtidig deltager man i lodtrækningen om en eksklusiv gin-oplevelse på festivalen til en værdi af 10.000 kr. sponsoreret af DRINX. Arrangørerne kårer vinderen LIVE på Rock i Frederikshavns Facebook-side.

Gode erfaringer fra i fjor

Der er også stor glæde hos arrangørerne af Rock i Frederikshavn. Talsmand for Rock i Frederikshavn, Casper Høgsted siger:

- DRINX er en vigtig samarbejdspartner for os. De har et helt unikt koncept med branchens højeste leveringssikkerhed, der gør det så meget nemmere at være festivalarrangør. Og når de samtidig vælger at blive hovedsponsor, så har vi armene helt over hovedet.

Samarbejdet med rock-arrangørerne i Frederikshavn har også åbnet døre for networking med andre festivalarrangører. Så gæster man endagsfestivaler i andre hjørner af Nord- og Midtjylland denne sommer, er der chance for, at man også her får mulighed for at nyde en lækker gin tonic eller andre populære cocktailprodukter, som leveres af DRINX.

Lidt om DRINX

DRINX er en international handelsvirksomhed med hovedkontor og lager i Frederikshavn og salgsafdeling/lager på Sjælland og i Oslo, Norge.

Virksomheden blev etableret i 2015 og beskæftiger i dag godt 60 medarbejdere inden for kundeservice, salg, indkøb, lager og administration.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...