Body Bike flytter ind i den tidligere Martin-fabrik ved Hjørringvej

FREDERIKSHAVN: Siden de sidste medarbejdere gik hjem og produktionen af virksomhedens produkter blev flyttet til Ungarn for mere end to år siden, har tiden stået stille på lysproducenten Martins/Harmans ikoniske fabriks- og domicilejendom på Niels Bohrsvej i Frederikshavn.

Nu kommer der imidlertid nyt liv og travlhed i den spændende bygning, når Body Bike International A/S flytter ind.

Det er det frederikshavnske ejendomsselskab Hessellund Ejendomsudvikling A/S - ejet af Kim Hessellund, der har købt den 12.670 m2 unikke erhvervsejendom af den børsnoterede koncern Schouw & Co.

Body Bike International, der i dag har til huse på havnen ved Pier 6 forventer at flytte ind i starten af 2019.

- Vi har været glade for vores nuværende faciliteter på havnen men glæder os til at flytte ind i en topmoderne fabrik med god plads til at vokse og med suveræne rammer for vores medarbejdere, siger direktør for Body Bike International A/S, Uffe Asbjørn Olesen.

Body Bike International overtager 5.000 kvadratmeter af den ikoniske fabrik, og det er de nye ejeres ønske at udleje de resterende 6.000 kvadratmeter produktions- og lagerfaciliteter og 1.000 kvadratmeter kontorlokaler til andre virksomheder.

- Vi glæder os til at skabe liv, lys og aktivitet i den ikoniske bygning igen og ønsker at tiltrække andre spændende virksomheder, der ligesom Body Bike International A/S har brug for plads til vækst og udvikling, siger direktør Kim Hessellund.

Den moderne fabrik vil fremadrettet få navnet Light House.

Navnet er en klar reference til tidligere tiders lysproduktion og til fabrikkens funktion som et fyrtårn for innovation og driftighed i hele Frederikshavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...