En af de sikreste forårsbebudere er efterhånden, at Lions Club Frederikshavn i begyndelsen af marts måned tilbyder tulipanbuketter til det frederikshavnske erhvervsliv.

Der er netop sendt mail ud til ca. 300 virksomheder, som en introduktion til, at medlemmer af Lions Frederikshavn efterfølgende kontakter virksomhedernes om kan købe en buket.

- Vi er rigtig glade for, at virksomhederne tager så godt i mod os - og vi håber, at vi kan slå det rekordstore salg fra sidste år ved at sælge mindst 300 buketter i år” udtaler Bent Ole Madsen, som koordinerer salgsarbejdet.

Pengene går ubeskåret til projekt ”Unge og Alkohol/narko - brug og misbrug”, som er målrettet kommunens ældste klasser i folkeskolen.

Det sker bl.a. ved et oplysningsarbejde, der er rettet mod de unge og som foregår i samarbejde med sociale myndigheder, skoler og politi (SSP). Desuden gennemfører vi hvert år efteruddannelse for en række folkeskolelærere.

Som noget nyt har vi sammen med SSP indgået aftale med ungdomsuddannelserne om at klæde en række lærere på skal kunne spotte unge med misbrugsproblemer og yde dem vejledning.

Lions Club Frederikshavn har 40 medlemmer, som i uge 9 og 10 besøger de virksomheder, som har modtaget en mail om køb af Tulipanbuket.

Siger du også ”Med Lions mod Misbrug”, så vis det ved at købe en buket tulipaner.

Har man ikke modtaget mail og gerne vil støtte projektet, kan man gå ind på klubbens NEMtilmeld på dette link: https://lionsfrederikshavn.nemtilmeld.dk/

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...