Blackhawk-dameligaspiller har nu rundet 100 point i sæsonen

FREDERIKSHAVN: I sidste lørdags kamp mod Aalborg Flyers opnåede Laura de Fries at score sit point nr. 100 i dette års turnering.

Dette skete med 60 scorede mål og 40 målgivende afleveringer i dette års grundspil, pokalkampe og mellemspilskampe.

Ydermere scorede Laura de Fries endnu et mål i kampen og er således noteret for 101 point før kvartfinalerne i slutspillet starter.

Fra Benløse til Frederikshavn

Laura de Fries startede i Frederikshavn Blackhawks i forrige sæson qua et ophold på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev.

Denne sæson udmøntede sig som bekendt i et dansk mesterskab.

Efter opholdet på idrætshøjskolen valgte den tidligere Benløse-pige at forblive i det nordjyske og påbegynde et studium på Aalborg Universitet.

Trods stor travlhed med studierne valgte hun fortsat at spille i frederikshavnerklubben og det tog Blackhawks naturligvis imod med kyshånd.

Med til beslutningen var sikkert også, at Laura de Fries fandt sammen med Blackhawks herreligamålmand og de begge pendler nu to - tre gange om ugen til Frederikshavn for at træne og spille.

Sjælden bedrift

Det er et fornemt selskab de Fries er kommet i.

Ikke mange seniorspillere opnår at score over 100 point i en sæson.

Dette skete senest i sæsonen 2016-17, hvor Helle Grønbech fra Blackhawks scorede 109 point i alle kampene - inklusive slutspilskampe.

Denne rekord har Laura de Fries indenfor rækkevidde, når slutspillet starter søndag eftermiddag klokken 15 i Abildgaardhallen, hvor kvart-finalemodstanderen i kvartfinale 1 hedder Hvidovre Attack. Kvart- og semifinalerne er bedst af tre kampe og det betyder en tur til Hvidovre efterfølgende weekend. Der er i øvrigt fri entré til søndagens kvartfinale.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...