Efter regeringens udmelding om at danske museer atter må åbne i starten af juni er der travlhed hos Nordjyllands Kystmuseum, hvor man glæder sig til at byde museumsgæster velkommen til museets afdelinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Her kan museumsgæsterne glæde sig til en række nye oplevelser og tiltag for både børn og voksne i løbet af sommeren

Når Nordjyllands Kystmuseum atter åbner dørene mandag den 15. juni, så er det mere end tre måneder siden, at Coronapandemien med ét lukkede kulturinstitutioner ned over hele landet, og det var længe uvist, hvornår og hvordan museerne ville få lov at åbne dørene igen.

Denne uvished er der nu endelig kommet en afklaring på, og Henrik Gjøde Nielsen, direktør for Nordjyllands Kystmuseum, glæder sig til atter at byde museumsgæsterne velkomne i Skagen, Frederikshavn og Sæby:

”For os bliver det næsten en hel festdag, når vi åbner dørene op igen den 15. juni, for vi har i høj grad savnet vores mange gæster og alt det leben, som der plejer at være i Kystmuseets afdelinger. Forårsmånederne er vigtige for os, da der normalt er mange turister fra ind- og udland, som kommer til Nordjylland, og det giver mange besøgende i Kystmuseets afdelinger. Men selvom den påtvungne nedlukning har skabt frustration og økonomiske udfordringer, så har vi brugt de seneste måneder på idéudvikling og lancering af nye spændende oplevelser for både børn og voksne. Vi håber, at vores gæster vil tage godt imod de nye tiltag, og at vi nu får en fantastisk sommer med masser af glade besøgende. ”

Se mere på Kystmuseets hjemmeside www.kystmuseet.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...