Du behøves ikke at have en tid, det er bare at kigge forbi

FREDERIKSHAVN: Solveig Karlsen’s malerier vil lyse op og give PSYKOLOG-ernes praksis i Skippergade 27 i Frederikshavn mere liv og karakter.

Alle er meget velkomne til at slå en smut forbi praksis for at se Solveig Karlsen’s malerier, som vil være at finde i vores store gang areal.

Udstilling vil være åben fra fredag den 1. marts til 31. maj 2019 fra 9 til 16 mandag til torsdag og 9 til 14 på fredage.

Solveig Karlsen

Solveig er født i 1961, og har altid været meget kreativ, hun begyndte først at male 13. april 2012. Solveig holder rigtig meget af naturen, dens farvespil og dens luner. Hendes motiver finder hun primært i naturen, ved seværdigheder, gamle bygninger der oser af atmosfære og lignende. Det giver hende en særlig glæde, når besøgende begejstret genkender steder og/eller personer, som hun har malet. Solveig nyder også at glæde familiemedlemmer, venner eller andre med et maleri som gave, vel at mærke kun hvis de kan lide hendes form for kunst. Hun bliver specielt glad, når nogen kommer med et foto eller en ide/et ønske om et motiv, som de gerne vil have malet, da hun så får nogle andre udfordringer end dem, som hun selv vælger/falder over.

- Det er naturen og lignende, der står mit hjerte nær, og derfor forsøger jeg at gengive den så præcis, som jeg kan. Jeg maler med udgangspunkt i et foto, og når jeg har gengivet den del, der hører med til mit motiv, så tilføjer jeg gerne lidt fri fantasi i form af personer, dyr eller noget andet, der fuldender min “historie” på lærredet. De motiver, som jeg maler, kan sagtens ses på afstand. Men jeg nyder at udfordre iagttageren lidt, så der er som regel gemt nogle detaljer, som man kun kan se, hvis man kommer tæt på maleriet. Derfor bliver malerierne tankevækkende og spændende, uanset om man ser dem på afstand eller tæt på.

- Det skal være sjovt at male, og jeg nyder det i fulde drag, siger Solveig Karlsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...