Nu skal totempælene ud i kommunen

FREDERIKSHAVN: I forbindelse med det store integrationsarrangement i Frederikshavns Kommune ”Hele Verden i Frederikshavn” bidrog Rådhuscenteret med en stand, hvor alle kunne prøve at forme en figur i ler.

Det blev til rigtig mange flotte og farverige figurer, som er blevet opsat på cirka to meter høje jernstænger formet som totempæle og produceret af smedene på Knivholt.

I alt er det blevet til 11 totempæle, som tilbage i december måned blev afsløret i Rådhuscenteret, hvor de også har været udstillet lige siden. Da netop tallet elleve for mange symboliserer begrebet ”En ny begyndelse” har det været naturligt at det skulle være overskriften Rådhuscenterets arbejde.

Tiden er nu kommet til at totempælene skal finde deres placeringer i hele Frederikshavn Kommune og Rådhuscenteret og Rådhuscenterrådet holder derfor et arrangement i forlængelse af kommunes og Integrationsrådets store og ambitiøse arrangement.

Kultur på Tværs er navnet på arrangementet og det afholdes fredag 8. marts klokken 10-14 i Rådhuscenteret.

Der vil være boder med blandt andet håndværk fra både brugerne i Rådhuscenteret samt deltagere fra kommunes integrationsarbejde.

Undervejs vil der være underholdning af forskellig art, ligesom selve uddelingen af de færdige totempæle vil finde sted klokken 13.

Her får alle modtagere et lille skrift med beskrivelse af projektet og Totempælene.

Der er åben og fri adgang for alle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...