Frederikshavn Roklub har fået donationer til nye årer

FREDERIKSHAVN: Stor var glæden hos kasserer Flemming Hansen fra roklubben, da han blev ringet op af Jørgen Sørensen fra Frederikshavn Håndværkerforening, der fortalte, at håndværkerforeningen i samarbejde med Varelotteriet havde doneret et beløb på 6000 kroner til indkøb af nye årer. Spar Nord Fonden har tidligere doneret et tilsvarende beløb.

Roklubben har rigtig mange medlemmer over 60 år og de har i flere år efterlyst nye årer af kulfiber til erstatning for klubbens ældre årer af træ.

- Vi ved alle, at fysikken gradvis mindskes i takt med alderen og vore ældre medlemmer døjer med at håndtere de tunge træårer. Årer af kulfiber har derfor længe stået på vores ønskeliste, siger formand Steen Larsen.

Klubbens ældre medlemmer har stor fornøjelse af klubben og får gennem deltagelse i aktiviteterne en bedre kondition og opnår en bedre dagligdag med færre skavanker, som ellers plejer at vise sig, når man kommer op i alderen.

De får i det hele taget et bedre helbred og en bedre livskvalitet. En stor sidegevinst vil, på længere sigt, være sparede udgifter for samfundet til hospitalsophold, genoptræning med videre.

- På grund af alderssammensætningen i klubben er vores årlige tilskud fra kommunen, kun nogle få hundrede kroner, og vi er derfor ekstra glade for disse donationer, der gør os i stand til at starte den nye sæson med indkøb af nye årer, slutter kasserer Flemming Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...